KARIJERA U BUTAN PLINU

Pridružite nam se

Razvoj zaposlenika

U Butan plinu nastojimo zaposliti sposobne i predane ljude kojima možemo ponuditi zanimljiv posao, razvoj i napredovanje na profesionalnom i osobnom planu. Redovito brinemo o dobrobiti i socijalnoj sigurnosti naših zaposlenika, osiguravajući im poticajno radno okruženje. U tom smislu brinemo o redovitom informiranju zaposlenika te organiziranju sportskih i rekreacijskih aktivnosti u kojima se mogu uključiti i izvan radnog okruženja. Zadovoljstvo zaposlenika provjeravamo redovitim godišnjim anketama koje nam pomažu razumjeti želje, potrebe, prioritete i potencijalne poteškoće pojedinaca na određenim poslovima. 

 

Područja i odjeli

Poslovna izvrsnost rezultat je marljivog rada koordinirane i povezane skupine visokomotiviranih pojedinaca. Moderno poslovanje zahtijeva dinamično organizirane odjele koji djeluju neovisno, ali uvijek u službi provjerenog iskustva. Dinamično organizirana struktura tvrtke Butan plin omogućava pružanje vrhunskog energetskog proizvoda u optimalnim uvjetima za privatne kupce i poduzeća u Hrvatskoj. Stalna komunikacija između odjela ključna je za postizanje izvrsnosti, generiranje inovativnih rješenja i upravljanje rizicima. Pažljivo osmišljena organizacijska struktura daje prednost kvaliteti, sigurnosti i učinkovitosti. Ovakva organizacija tvrtke Butan plin uvijek je spremna za brze prilagodbe potrebama tržišta.

 

Potičemo ideje zaposlenika

Naši zaposlenici imaju najbolje prijedloge pa ih uvijek rado slušamo. Stručni tim pažljivo razmatra prijedloge za unapređenje procesa ili nove prodajne prilike koje pripremaju naši zaposlenici te ih ako su prijedlozi primjereni, podupiremo i realiziramo.

Ako se želite predstaviti ili se prijaviti za jedno od otvorenih radnih mjesta, molimo vas da svoj životopis s prijavom pošaljete na e-mail adresu human.resources@butanplin.hr