Uživati u domu bolje je uz Butan plin

Osigurajte siguran i isplativ energent za svoj dom kroz cijelu godinu.

Za 365 dana bezbrižnog života

Jedna od prednosti ukapljenog naftnog plina je svestranost primjene. Saznajte gdje vam Butan plin može optimizirati troškove te u kojim situacijama je energija plina najbolji izbor.

Butan plin za povoljnije grijanje

Toplina i udobnost doma ne moraju doći s visokom cijenom. Plin je isplativ, siguran i ekološki prihvatljiv energent. Uz isplativu infrastrukturu i vrlo visoku iskoristivost energije, prednost mu je i brzo zagrijavanje. Tako je svaka prostorija brzo zagrijana, voda za kupanje ugrijana, a pri tome koristite optimalnu količinu energije po povoljnoj cijeni.

Zašto kuhati uz Butan plin?

Tajna svakog dobrog kuhara je kuhanje na plin. Zbog svojih karakteristika, UNP može postići visoke temperature vrlo brzo te omogućava preciznu kontrolu pri kuhanju. To znači idealno pečen odrezak i savršeno kuhana jaja svaki put. Uz visoku razinu sigurnosti koju nudimo, s Butan plinom kuhajte bezbrižno i povoljno cijele godine.

Zašto prijeći na Butan plin?

Svako kućanstvo ima svoje potrebe. Podijelite ih s nama već danas i saznajte kakve pogodnosti možete ostvariti uz narudžbu.

Besplatna dostava po cijeloj Hrvatskoj

Besplatno savjetovanje

Sigurna montaža na lokaciji

Besplatno održavanje spremnika

Održiv izvor energije

Brza i precizna kontrola temperature

Štednja na energentima

Mobilnost i fleksibilnost

Pouzdan partner za energiju doma

Optimizacija troškova

Naše spremnike plina punimo visoko efikasnom mješavinom propana i butana. Karakteristike ove mješavine su da izgara gotovo bez gubitaka, čime se sva proizvedena energija učinkovito iskorištava. Uz to, cijena UNP-a (za grijanje prostorija, vode, bazena te kuhanje) znatno je povoljnija od električne energije.
Zanima li vas koliko bi uštedjeli na energiji plina?

Besplatna dostava na dislocirana mjesta

Bilo da trebate energent za kuću u predgrađu ili dislociranu vikendicu, plin je idealan izvor energije. Dostavljamo spremnike plina po cijeloj Hrvatskoj. A jednom kada se prebacite na plin, možete biti fleksibilni te nadograđivati infrastrukturu prema vlastitim potrebama.
Zanima li vas ugradnja nadzemnog ili podzemnog spremnika plina?

Pouzdanost i sigurnost

Pouzdanost i sigurnost su nam na prvom mjestu. Zato na teren šaljemo iskusne stručnjake i tehničare koji će se pobrinuti da su vaši spremnici ispravno postavljeni, održavani i napunjeni. Želite li se savjetovati s našim stručnjacima o mogućnostima ugradnje ili nadopune plina?

Naručite plin

Dojavite stanje plinomjera

Kontaktirajte nas

Uživati u energiji doma bolje je uz Butan plin

Saznajte koliko plina vam je potrebno za 365 dana bezbrižnog života.