Optimizirati poslovanje bolje je uz Butan plin

Osigurajte stabilan i isplativ energent za svoje poslovanje kroz cijelu godinu.

Za 365 dana bezbrižnog poslovanja

Jedna od prednosti ukapljenog naftnog plina je svestranost primjene. Saznajte gdje vam Butan plin može optimizirati troškove te u kojim situacijama je energija plina najbolji izbor.

Poljoprivreda i procesne industrije 

Vaši pogoni trebaju značajne količine energije kako bi radili i proizvodili učinkovito, stoga svaki euro uštede čini veliku razliku na kraju. Želimo biti vaš pouzdan partner, koji će vas sigurno provesti kroz cijeli proces – od besplatnog savjetovanja, stručne izrade projekta do sigurne montaže. Javite nam se s upitom i dajte zamah svom poslovanju.

Turizam i uslužne djelatnosti 

Zadovoljni ste koliko su zadovoljni vaši gosti? Omogućite im ugodno i neometano iskustvo uz energiju plina. Idealan je izbor za kontinuirano grijanje vode i prostorija tijekom cijele godine, a uz podzemnu ugradnju spremnika ne narušava pogled gostima. Za svaku profesionalnu kuhinju u ponudi imamo i plinske boce veće zapremnine. Javite nam se za personaliziranu ponudu već danas.

Zašto prijeći na Butan plin?

Svako poslovanje treba pouzdanu pokretačku energiju. Saznajte kako vam energija ukapljenog naftnog plina može pomoći.

Sigurna i brza montaža

Stručna izrada projekta i ugradnja spremnika

f

Optimizacija troškova održavanja

Svestranost primjene plina

Siguran i održiv izvor energije

Precizna kontrola kuhanja

Isplativa infrastruktura

Fleksibilnost i mobilnost

Kontinuitet opskrbe

Uz postavljene spremnike plina po vašoj mjeri, osiguravamo neovisan i neprekinut izvor energije za sve što vam je u poslovanju potrebno. Neovisno o vremenskim uvjetima i padu u opsrkbi električne energije, vaše poslovanje ne mora stati.
Zanima li vas cijena plina za grijanje ?

Efikasnost i učinkovitost

Naše spremnike plina punimo visoko efikasnom mješavinom propana i butana. Karakteristike takve mješavine su da izgara gotovo bez gubitaka, čime se sva proizvedena energija učinkovito iskorištava. Uz to, cijena UNP-a (za grijanje, sušenje, pogon vozila i drugo) znatno je povoljnija od električne energije.
Zanima li vas koliko bi uštedjeli na energiji plina?

Dostava i ugradnja na dislocirana mjesta

Bilo da se vaše poslovanje nalazi na dislociranoj lokaciji, otoku, ili na rubu grada, plin je idealan izvor energije. Dostavljamo spremnike plina po cijeloj Hrvatskoj. A jednom kada se prebacite na plin, možete biti fleksibilni s dodavanjem spremnika te nadograđivati vlastitu infrastrukturu prema potrebama.
Zanima li vas ugradnja nadzemnog ili podzemnog spremnika plina?

Stručna i pravovremena podrška

Pouzdanost i sigurnost su nam na prvom mjestu. Zato na teren šaljemo iskusne stručnjake i tehničare koji će se pobrinuti da su spremnici ispravno postavljeni, održavani i napunjeni na vrijeme. Brza dostava može biti ključna za hitne situacije, vikendom, ili za sezonske potrebe, stoga smo vam uvijek dostupni za savjetovanje i dostavu plina.
Želite li se savjetovati s našim stručnjacima o mogućnostima ugradnje ili nadopune plina?

Naručite boce

Naručite spremnik

Kontaktirajte nas

Optimizirati energiju poslovanja bolje je uz Butan plin

Izračunajte koliko plina vam  je potrebno za 365 dana bezbrižnog poslovanja.